In een tijd waarin we steeds meer digitaal gaan blijft, naar mijn mening, het persoonlijke contact extra belangrijk. In een gesprek écht contact met elkaar maken, elkaar aanvoelen, samen in dialoog zijn in plaats van dat het puur zenden en ontvangen is. Juist de wisselwerking, de onderlinge interactie en het uitwisselen van inzichten, ideeën en ervaringen zorgt dat je samen leert. 

De online wereld kan ook voordelen hebben; je overbrugt gemakkelijker een grotere afstand. Met je kinderen op bed is het toch mogelijk om aan iets deel te nemen.
Helemaal nu, in deze bijzondere tijd kan het je wereldje weer wat meer vergroten door vanuit je eigen huis contact te hebben met andere mensen. Mensen die je bij aanvang nog niet kent, maar waar je wel hele mooie en goede gesprekken mee kunt hebben. We mogen nog niet fysiek als groep bij elkaar komen, maar online kan dat wel. Als de groepen klein blijven, dan kan er ook echt een interactie plaats vinden en dan kun je van en met elkaar leren.

Huiskamergesprekken:
Voor verschillende groepen over verschillende onderwerpen bied ik nu “huiskamergesprekken” aan. Gesprekken waarbij we in anderhalf uur stil staan bij verschillende onderwerpen en thema’s. We staan stil bij wat betekenen bepaalde concepten, hoe werkt dat in het dagelijks leven en hoe zou je functioneren daarin kunnen worden uitgebreid, veranderd of bijgeschaafd.  

Lees hier meer over de huiskamergesprekken…

Zelfstandig te volgen online programma:
Naast een georganiseerd programma als de huiskamergesprekken is er ook de mogelijkheid om zelfstandig, op ieder gewenst moment, te starten met een online programma gericht op persoonlijke ontwikkeling. In dit programma sta je gedurende vijf weken stil bij vijf belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen als écht wil dat er iets gaat veranderen. Het is een programma met diepgang, waar je verder kijkt dan een quick fix. Het is gericht op een duurzame verandering. De handvatten en sleutels krijg je aangereikt, net als allerlei voorbeelden en praktische tip. Hiermee kun je het onderzoek bij jezelf doen. Mocht je er toch niet helemaal uit komen of je bent benieuwd of je iets over het hoofd ziet, bij dit programma zit ook de mogelijkheid om een telefonische- of online coachingssessie van een uur aan te vragen.

Lees hier meer over het onlne programma… 

Heb je interesse in één van beide programma’s, zou je meer informatie willen of je willen aanmelden, stuur mij gerust een mail naar heleenelfrink@gmail.com of bel mij op 06-49211815.

Heel graag tot ziens!
Heleen.

css.php